Womb medicine path okt 2023- mrt 2024 (met losse weekenden)

 

Do you feel the call in the depth of your WOMB?

Are you ready to dive deep in your WOMB MEDICINE, your WOMB WISDOM & CREATION POWER?

Let’s give BIRTH to a new world where love rules 🌀🌍❤️

 

Voor vrouwen die er klaar voor zijn om:

•te genieten van hun magische vrouwelijkheid, dieper te zakken in hun veilige bekken en hun krachtige wombspace.

• hun unieke medicijn(gave) te ontdekken, te verdiepen en uit te dragen.

• te leven en te creëren vanuit hun vrouwelijke cyclische natuur.  

• hun vrouwelijke creatie kracht krachtig(er) te laten stromen om zo geboorte te kunnen geven aan een nieuwe wereld. En het leven van hun wildste dromen te creëren.

• hun baarmoeder wond(en) willen transformeren naar het goud wat in het donker verscholen ligt. Van pijn naar medicijn. 

 • een diepe herkenning voelen bij de woorden:  medicijn vrouw, priesteres, hoedster van de aarde, sjamanen vrouw, heler, change bringer, genezer, kruidenvrouw, heks.

• om de sisterhood wond te transformeren. In plaats van alles alleen te willen doen, naar het samen doen. In plaats van competitie naar krachtige liefdevolle co-creaties.

• kennis willen opdoen van diepe helende vrouwen rituelen & oeroude wijsheden over Vrouw Zijn.

Deze training is erg krachtig, doordat ik co-creër met een aantal wijze sisters en hun krachtige medicijn. 

 

De omarming die ik mijn maantijd nu kan geven, maakt zoveel in mij los, geeft mij vreugde en ruimte. Ik zie het  als een groot cadeau tijdens dit pad. Om mijn wijsheid, mijn medicijn door te mogen geven en te delen met anderen, om het te mogen koesteren.

Ik heb nog nooit zo genoten van mijn VrouwZijn en mij zo vrouwelijk gevoeld als NU

 

Natasja van den Burg

1e weekend WOMB & YONI cleansing and honouring  14 & 15 oktober 2023 Gaastmeer

Locatie: www.hetgoedeleveninpraktijk.nl 

Investering los weekend 333 euro. Inclusief overnachting in een blokhut, good food, yoni steam kruiden& yoni steam journal, moxa & castor olie, blue lotus thee.

 

Het eerste weekend staat in teken van womb & yoni heling, reiniging en het herstellen van de sacredness van onze vrouwelijkheid. In oktober naderen wij de periode van Samhain. Een mooi periode om naar binnen te keren en af te dalen. Het donker van onze baarmoeders in. Samhain is ook de tijd van contact maken met je voorouders, je roots. Wat ligt er opgeslagen in jouw baarmoeder? 

Veel vrouwen ervaren ongemakken tijdens hun cyclus en menstruatie. en ervaren remmingen in het volledig omarmen van hun vrouwelijke sensualiteit en seksualiteit. Vrouw zijn kan dan aanvoelen als zwaar en beladen. Het kan zelfs voelen als lijden.

Veel van deze ongemakken zijn gekoppeld aan opgeslagen energetische trauma's in onze baarmoeders en yoni's.

Tijdens dit weekend duiken wij in oeroude kennis en velen rituelen om jezelf te helen, telkens weer een laag dieper te transformeren en om goed voor jouw vrouw zijn te zorgen. Sacred selfcare is everything! Zodat Vrouw Zijn weer een genot wordt, zodat elke vrouw weer kan gaan stromen en stralen vanuit haar onuitputbare magische bron. Dit weekend geeft je ook gelijk de kans om na de training (als dat zo voelt) zelf mooie, krachtige rituelen door te geven aan vrouwen. Je wordt o.a opgeleid tot yoni steam practioner & ik geef het krachtige ritueel rite of the womb met wombblessing door( dit ritueel kun je oneindig vaak ontvangen, steeds weer een laag dieper).  Je ontvangt een hand out om rite of the womb door te geven en een yoni journal. Tevens leer ik je diverse andere Womb healing methodes( Moxa & castor olie)

Tijdens dit weekend werk ik samen met Marieke Numananja. Zij is yoga docent, transformatie en opstellingstherapeut. Het medicijn wat ze dit weekend met ons gaat delen is haar kennis van kruiden, yoni & womb healing. Marieke is gecertificeerd yoni steam begeleider. Ze begeleid inmiddels velen vrouwen in helende yoni steam rituelen en ze leidt vrouwen op als practioner, zodat dit heilige ritueel weer haar plek mag gaan innemen. Marieke staat o.a op Lorelei en geeft trainingen in binnen- en buitenland.

Kijk voor meer info over Marieke op haar website: www.innerlicht-transformatie.nl

 

Wat een bijzondere eerste kennismaking was dit. Zo diep geraakt. Zo helend!

Fantastische weekend vol liefde en aandacht voor onze heilige tempel. En ook heerlijke en eenvoudige tools voor ontspannende selfcare.

Diep thuis komen in mijn lijf.

   Karin Timmers

2e weekend Deep into the womb we go 11 & 12 november 2023 Kleve

Investering los weekend €333. Inclusief 1 uitgebreide maaltijd & ontbijt, zweethut en overnachting (op basis van 2pers kamer)

Locatie: www.vlierhof.org

Het tweede weekend staat in teken van nog dieper het donker van je baarmoeder in reizen, de diepe verbinding met Moeder Aarde voelen, Thuis komen in de veiligheid van jouw schoot, jouw womb.

 In de donkere baarmoeder liggen schatten op jou te wachten. Wij reizen het donker, de baarmoeder van Moeder aarde in (de zweethut) om contact te maken met jouw medicijn. Wij geven haar een stem en geluid. 

Wij werken dit weekend ook met het helen & de wijsheid van je vrouwenlijn. 

Je wordt diep ingewijd in de vrouwelijke mysteriën door een maan bloed ritueel ( eren en helen van je natuurlijke cyclus )

Dit weekend werk ik samen met Neona Yvonne en haar medicijn.

 

Neona is Maanpriesteres, ademcoach, watergietster, hoedster van de rode tent en holistisch bekkenbodem therapeut.


"Nu ik de weg ken die leidt naar het écht openen van mijzelf als vrouw en het écht kunnen ontvangen van mijn vrouwelijkheid, wens ik dit ook andere vrouwen toe. Met veel liefde neem ik je mee op reis!".

Samen gaan wij jullie dit weekend meenemen op reis, in de zweethut: De baarmoeder van Moeder Aarde. Ook zullen wij werken met de kracht van ademwerk. Twee helende manieren om je pijn te transformeren naar medicijn. Om dat wat mag sterven te transformeren, zodat een krachtige wedergeboorte mogelijk wordt.

 Ik en Neona zijn dol op rituelen, dus het weekend wordt één prachtige transformerende ceremonie.

 

Mijn reis het donker in ...in de baarmoeder en de wedergeboorte

Wat een intense reis hebben we samen gemaakt. Voor mij zijn er diepe collectieve thema's aangeraakt. Zoals de vrouwelijke sexualiteit, de vrouwelijke zachtheid waar wij vrouwen vaker mee mogen verbinden, liefdevol zijn voor jezelf, goed voor jezelf zorgen en ook vaak geen hulp vragen aan andere 'want ik kan het zelf wel'.

Ik heb me zo veilig gevoeld bij deze vrouwen, zo in verbinding en ben dankbaar voor alle liefde en steun. Toen het licht was hebben we de zweethut verlaten. Het geboren worden als het licht is voelde heel bijzonder krachtig.

 

Bianca Rosa

 

3e weekend Womb creationpower weekend  3 &4 februari Brummen

Locatie: www.ohanawellbeing.nl

€333 inclusief overnachting. Op basis van 2 pers kamer. We delen 1x potluck en voor de rest is eten inclusief.

Dit weekend staat in teken van Imbolc. Het licht keert langzaam terug. Onder de donkere aarde komt de natuur weer tot leven. De ideale tijd om ons vanuit het donker te verbinden met onze creatiekracht, die stroomt vanuit onze seksuele energie. Wij leren onze magische, magnetische aantrekkingskracht in te zetten om onze wildste verlangens te kunnen manifesteren.

Dit weekend werk ik samen met Dayenne Dijkland en haar medicijn

Dayenne is een artiest op het gebied van sensuele & seksuele expressie. She likes it dark & erotic!  Ze geeft .o.a. lessen en optredens in Burlesque, Bellydance, sensual lapdance & art of seduction

Dit weekend gaan wij jullie samen meenemen in het helen en spelen met onze seksualiteit, levensenergie en creatiestroom. Are you ready to fully show yourself as a woman? This weekend is going to be spicy and full of erotic magic!

 

Het was hartverwarmend en super leerzaam. 

I feel blessed with all our powerful vulnerability and connection

Marian Hartzema

So much love and closeness

Marieke de Vries 

Zo mooi, zo puur en zo verbindend

Bianca Rosa

4e weekend WOMB WATER WEEKEND: surrender, feminine flow & rebirth 08-03 t/m 10-03 ( 2 overnachtingen)

Investering los weekend: €475. Internationale vrouwendag actie 2 personen voor €375 p.p

Locatie:  Beide in Pijnnacker: Sauna Centre Du lac en overnachting in een grote woonboerderij in het groen en vlak bij zee (via airbnb)

Het weekend duiken wij diep in onze vrouwelijkheid. Het is de periode van Ostara ( spring equinox). Een mooie tijd om opnieuw geboren te worden in het water, gedragen door je sisters. Je mag verzachten, je overgeven aan alles wat er is, je mag ontvangen en opnieuw geboren worden, telkens weer.

Dit weekend gaan wij een krachtig, helend water veld neerzetten. Wij werken o.a. met rebirthing, waterflow technieken en bijzondere rituelen. Ook gaan wij elkaar eren en vieren in onze vrouwelijkheid. Na dit weekend ben je er klaar voor om je medicijn (nog krachtiger) in de wereld geboren te laten worden.

Vrijdagmiddag kom je aan en kun je je settelen. De eerste avond genieten wij van een gezamenlijke potluck. In de avond doen wij een diep reinigings/blessings water ritueel. Je mag jouw diepte, jouw gevoeligheid helemaal erkennen en omarmen. Wij zetten de intenties voor de WOMB Rebirthing de volgende dag.

Op zaterdag gaan wij naar sauna du lac en hebben wij het warme wellness bad tot onze beschikking. Je gaat onder water in de warme baarmoeder en vervolgens word je op jouw moment opnieuw geboren. Tijdens deze geboorte herinner je je waarvoor jij hier als vrouw op aarde bent geboren. Wij genieten bij de sauna van een heerlijke geserveerde lunch. Einde middag gaan wij terug naar onze woonboerderij en krijg je tijd om te integreren. S'avonds word er heerlijk voor je gekookt. In de avond vieren wij onze wedergeboorte met elkaar. je mag je nog meer openen om te ontvangen.

Zondag maken wij een medicijn offer voor de zee. Wat is jouw unieke gevoeligheid? Jouw unieke gave? Jouw medicijn? Wij maken een prachtig schelp offer en laten de zee deze met zich meevoeren naar de diepte van de oceaan.

Als je wilt en durft kun je je nog naakt onderdompelen in de zee. Nu ben je helemaal opnieuw geboren :)

 

Praktische zaken

De training is gecreëerd als een krachtig geheel, maar kan ook in losse delen worden gevolgd. Het is een cyclus van telkens sterven(loslaten wat niet meer dient) en opnieuw geboren worden als de mooie vrouw die je bent, nog wijzer, authentieker en vrijer dan daarvoor.

Waar bevind jij je nu in de cyclus van jouw Vrouw Zijn? Spiraal je met mij mee?

 

Investering:

Los weekend: €333 (m.u.v. van de 4e midweek die is €475) inclusief overnachting & de meeste maaltijden. Soms met potluck.

Gehele training €1555

Gespreide betaling mogelijk in 6x €259

Als je de gehele training volgt krijg je:

  • 3x live 2 daagse & 1x 3-daagse, inclusief overnachting, in de meeste gevallen inclusief eten( soms gecombineerd met potluck)
  • Het proeven van 5 verschillende krachtvrouwen en hun medicijn 
  • Een online midwinter ritueel
  •  Je wordt opgeleid tot yoni steam practioner &  ontvangt een Handout om rite of the womb door te geven/ yoni steamkruiden en yoni steam boek
  • online supportgroep vol met wekelijkse inspiratie, integratieopdrachten en rituelen 
  • maandelijkse incheck momenten online & kennismaking met Shakti yoga
  • Voel je een JA? Neem dan eerst contact met mij op voor een kennismaking. Schrijf je daarna in via de Webshop