Feminine & Masculine rising zweethut 30 Maart (vol)

 

Dit event is geboren vanuit ons verlangen om mannen en vrouwen samen te brengen. Beide hebben wij ons hart liggen bij mannen en vrouwencirkels faciliteren, maar het wordt ook tijd om meer samen te komen. Het mannelijke en het vrouwelijke staan samen immers symbool voor het kunnen voortbrengen van nieuw leven. Laten wij deze scheppingskracht gebruiken om samen te bouwen aan een nieuwe wereld.

 

Heb jij het verlangen om je mannelijke (daadkracht, hart gedragen leiderschap, focus, grenzen stellen, veilige bedding zijn) en je vrouwelijke energie (zachtheid, ontvangen kwetsbaarheid, vloeibaarheid, overgave, creatie) in balans te brengen? Verlang je na het meer kunnen ontvangen van het vrouwelijke in je leven? Verlang je naar het meer kunnen toelaten van het mannelijke in je leven? Voel je dat je een bijdrage wil leveren aan de heling in dit veld?

 

Laten wij dan met Pasen (de tijd van wedergeboorte) als mannen en vrouwen samenkomen in een cirkel. Om te delen vanuit kwetsbaarheid, om eruit te zweten wat ons individueel en collectief niet meer dient, en te vieren wat ons verbindt.

 

Deze dag is voor elke man of vrouw. In een relatie of niet.

 

Hoe ziet de dag eruit:

 

  • Verbindingsoefeningen via dans. Vanuit eerst verbinden met jezelf.
  • Samen als een tribe de zweethut opbouwen
  • Stenenceremonie met intenties.
  • Mooie, helende reinigingsceremonie; wat wil je loslaten? Wat wil je ontvangen van het mannelijke/vrouwelijke?
  • Zweethutceremonie met zang
  • Wij delen een feestelijke potluck met elkaar

 

Locatie: Vlierhof in Kleve

Tijd: 10:00-20:00

Prijs: 85 euro, als koppel 150 euro

 

 

WOMB MEDICINE workshop 25 mei van 10:00 tot 17:00

Een dag om diep contact te maken jouw vrouwelijkheid en hoe je WOMB je daarbij kan helpen. Wat is jouw relatie tot jouw vrouwelijkheid? Hoe ben jij verbonden met jouw baarmoeder, jouw cyclische natuur? Wat betekent vrouw zijn voor jou? Ben je blij om vrouw te zijn?

De WOMB MEDICINE workshop wordt gegeven door Elly Ariëlla en Imke (Shakti Yoga). Tijdens deze heerlijke dag word je in de watten gelegd en maken we dieper contact met onze vrouwelijkheid. Ons hart en ons bekken. Wij zullen zakken in ons prachtige vrouwelijke lichaam, landen, spelen met onze shakti energy en onze vrouwelijkheid eren.

Je ontvangt tools om jouw eigen feminine practice te ontwikkelen. Vanuit jouw eigen WOMB. Waardoor je makkelijker toegang hebt tot jouw oer wijsheid, veerkracht en creatiekracht.

Wij brengen je graag dieper in contact met jouw krachtcentrum als vrouw, jouw WOMB:

๐ŸŒ€ Jouw baarmoeder is een plek waar nieuw leven en ideeën kunnen groeien en je eindeloos geboorte kan geven aan liefdevolle creaties

๐ŸŒ€ Jouw baarmoeder is een plek waar het proces van sterven en wedergeboorte keer op keer plaatsvindt. Waar je mag laten sterven wat niet langer dient en waar je je intentie mag voelen om geboren te laten worden waar je naar verlangt

๐ŸŒ€ Jouw baarmoeder is diep verbonden met Moeder Aarde. Zij die jou voedt en draagt. In jouw bekken vind je jouw innerlijke veiligheid, jouw centrum en jouw unieke creatiekracht

๐ŸŒ€ In jouw baarmoeder bevindt zich jouw diepste donker en tegelijkertijd jouw diepste lichtkracht

๐ŸŒ€ Jouw baarmoeder is een plek vol diepe wijsheid, de plek die je verbindt met je voormoeders

Offerings deze dag:

๐ŸŒน Shakti practises waarmee we diep contact maken met ons vrouwelijk lichaam. We dalen af, vertragen & laten stromen

๐ŸŒนSisterhood & sharing 

๐ŸŒนWomb drumreis met release practises

๐ŸŒนWomb blessing ceremony

Investering in jezelf: 85 euro. Locatie: Brummen

Opgeven kan via de webshop

Wie is Imke?

Imke is een Shakti Yoga Practitioner met roots in ayurveda, soul coaching, feminine wisdom & leadership. Zij leeft in flow met de cycli. De seizoenen, de maan en haar eigen cyclus bepalen haar ritme, elke dag. Stevig verankerd in de aarde, beweegt ze in haar Shakti Yoga lessen mee met de flow van de seizoenen, en laat ze vrouwen contact maken met hun diepste kern. Hun womb, daar waar ons vrouwelijk weten is. Met feminine oefeningen laat ze vrouwen meebewegen met hun eigen flow en hun eigen levenskracht en authenticiteit (her)vinden.