Vrouwen helingsceremonie Rite of the Womb (nog opnieuw in te plannen)

Deze bijzondere ceremonie is voor elke vrouw die meer in contact wil komen met haar vrouwelijke kracht. De baarmoeder ( the womb) is ons krachtcentrum. Echter liggen er vaak ook overwerkte gebeurtenissen opgeslagen die ons uit onze kracht halen. Dit kan geboortetrauma zijn, onverwerkt verdriet van een miskraam, trauma door seksuele intimidatie of misbruik. Maar het kan ook overgedragen trauma zijn van moeder op dochter. Of zelfs van generaties daarvoor. Alles wat ons als vrouw angst heeft aangejaagd of diep verdriet heeft veroorzaakt. Het is nu de tijd om ons daarvan te bevrijden en onze baarmoeder te gebruiken waarvoor het bedoeld. Namelijk om te creëren en geboorte te geven aan nieuw leven.

The Rite of the Womb (Baarmoederritueel volgens Inca-shamanistische traditie) is een mooi geschenk aan jezelf, aan elkaar en aan de wereld. De Rite wordt omschreven als een geschenk voor alle vrouwen. Het is een transitie en energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, waarmee de vrouwelijke kracht wordt geactiveerd.

Wereldwijd hebben honderdduizenden vrouwen de Rite inmiddels ontvangen. Voel jij ook de roeping van dit liefdevolle helende ritueel?

Je bent van harte welkom ❤

Het programma bestaat uit:

💫 Een veilige en helende bedding van Sisterhood

Womb meditatie
💫 Expressie van wat er gehoord en gezien wilt worden vanuit jouw womb. Door muziek en expressieve oefeningen
💫 Ritueel: rite of the womb ontvangen. Die je na ontvangst ook mag doorgeven.
💫 Womb blessing sharing
💫 Werken met vrouwen orakelkaarten

Klik hier om een tekst te typen.

Your Wild Woman blueprint 19 april

 

🔥Welkom Wild Woman!🔥

 

Wie ben jij werkelijk onder alle beperkende overtuigingen? Wat is jouw ware kracht/ jouw medicijn, jouw gift?

 

Welke wilde authentieke vrouw/ priestess/ godin in jou wil gehoord en gezien worden?

 

Dit is jou kans om haar te vinden en blijvend te herinneren.

 

Tijdens deze workshop gaan wij in een prachtige bosrijke omgeving in de omhullende energie van een yurt op zoek naar dat magische/ goddelijke onwrikbare deel in jou. Voorbij alle lagen en verhalen. En wij leggen haar voor altijd vast om nooit meer te vergeten door middel van een Wild Woman fotoshoot in de natuur. En als kers op de taart creëren wij jou eigen Wild Women of Mother Earth orakel kaart. Die je zelf aan je kaartdendek kan toevoegen.

 

Onze wild gifts aan jou deze dag:

 

- een wild woman fotoshoot twv 99 euro inclusief 1 digitale foto

- je foto verwerkt in de layout van het Wild Women of Mother Earth orakelkaarten deck. Deze kan je dan zelf toevoegen.

- je ontvangt na de workshop een energetisch afgestemde tekst die hoort bij jouw orakelkaart.

- je eigen wild woman blueprint gecreëerd met je sisters op papier: wie ben jij werkelijk, wat is jouw gift?

- sisterhood

- oefeningen om je intuïtie te versterken en te gebruiken.

- dans en meditatie

- potluck

 

Investering: 125 euro. Inclusief thee en gezonde versnaperingen. Een Wild Woman foto, je wild woman blueprint en je eigen orakelkaart.

 

Aanmelden kan via: info@ellyariella.nl

 

Vrouwen retraite: Women healing sanctuary

 

Wees welkom wijze magische vrouw,

Dompel je onder in een oase van heling en divine feminine energy. In de Drentse natuur word je uitgenodigd om te zakken in je lijf en achter je te laten wat je niet langer dient.

Deze retraite is gecreëerd om jou in een liefdevolle en veilige bedding te ondersteunen om thuis te komen in jouw vrouw zijn en jouw volledige vrouwelijke potentieel te leven. Het zal je shakti vuur aanwakkeren die je als brandstof kan gebruiken om jouw dromen te gaan manifesteren.

Wil jij volop JA zeggen tegen:

• Het genieten van jouw sensualiteit

• (meer) leren luisteren en opvolgen van je onderbuik gevoel/ je wombspace

• Je kwetsbaarheid transformeren naar kracht

• Je schaduwstukken in het licht zetten en helen

• Een veilige bedding in jezelf gaan ervaren

• Zakken in overgave en zachtheid

• Een diepe verbinding ervaren met jezelf en je sisters

• Je shakti energie leren voelen om van hieruit te manifesteren

 

Gaat jouw shakti energie hier sneller van stromen? Volg dan dit gevoel en zeg JA tegen deze helende sanctuary ervaring.

Wat bieden wij jou:

• Heilige en diepe transformerende rituelen, zoals o.a een vuur ceremonie om het oude achter je te laten, een water ceremonie om je ware zelf zichtbaar te maken en natuurlijk een helend womb ritueel

• Shakti yoga

• Meditatie

• Deep dive in sisterhood

• Verbindende sacred dans & dansexpressie

• Massage

• Prachtige omgeving om te wandelen en te zakken in je lijf

• Vegetarische gezonde maaltijden

• Optie om individuele sessie bij te boeken: Pranic healing (laat energetische blokkades los en stimuleer het zelfhelende vermogen van je lichaam) of individuele womb blessing/ ademsessie

Investering: t/m 10 mei geldt een vroegboekkorting van 325 euro. Na 10 mei zijn de kosten 375 euro. Hierin zijn inbegrepen:

- 2 overnachtingen op basis van tweepersoonskamers

- 3 heerlijke vegetarische maaltijden per dag, thee/koffie en gezonde snacks

Het programma start op vrijdag 28 augustus om 15:00 en eindigt op zondag 30 augustus om 16.00 uur. Er geldt een maximum van 11 deelnemers, dus wees er snel bij!

De locatie:

www.welhoven.nl

Aanmelden kan via info@ellyariella.nl. Vragen stellen kan altijd aan ons beide: sunny@sunnyoga.nl. Voor meer informatie over Sunny kun je kijken op www.sunnyoga.nl

 

Bevrijd je vrouwenlijn ( weer verwacht in het najaar)

Deze diep helende en transformerende dag is voor de vrouwen die willen gaan staan om de pijn in hun vrouwenlijn onder ogen te komen en te transformeren naar hun medicijn. Vaak ontvouwt zich via het liefdevol doorleven en loslaten van pijn, het licht dat jij te brengen hebt op aarde. Samen met maximaal acht bijzondere sisters wordt je op deze dag begeleid om jouw medicijn volledig te omarmen.

De dag valt samen met de Keltische Imbolc viering. Imbolc betekent ‘in de buik’ en deze periode staat voor zuivering om ruimte te maken voor de vruchtbare periode van de lente.

Deze dag werken wij onder andere met ademwerk. Adem is één van de meest krachtige manieren om te helen. Zonder adem kunnen wij niet leven. Hoe meer wij onszelf toestaan om volledig adem te halen, hoe meer wij ons kunnen openen voor de volledige potentie van ons leven. Door stress of trauma kunnen wij onze adem vast zetten en gaan verkrampen. Om dit te helen, vraagt het aan je om er adem aan te geven. Met dit principe zullen wij deze dag aan de slag gaan. Wil je meer weten over ademwerk, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Wat bieden wij deze dag:

🗻Een begeleide sjamanistische reis waarin de spirit van oermoeder je meeneemt naar wat geheeld mag worden in je vrouwenlijn;


🌬Diep helende ademsessie om pijn te transformeren naar medicijn;


🎎Een Heel je Vrouwenlijn ritueel. We gaan werken met het maken van ancestor dolls, waar wij een bevrijdend en aardend ritueel mee doen;


💮Sharing met de sisters die samen met jou deze dag aangaan.

Dit alles doen wij in een fijne ruimte vlakbij het Bilthovense bos, waar we ‘s middags gezamenlijk naartoe gaan als voorbereiding op het ritueel.

Thee, koffie en gezonde snacks staan tijdens de workshop voor je klaar. Je kun zelf je lunch meenemen, er is een koelkast beschikbaar.

Inschrijven

Via de ticketlink van dit evenement kun je je inschrijven voor deze dag, of rechtstreeks via https://www.tjeebee.nl/events/bevrijdjevrouwenlijn/. Er is plek voor maximaal acht vrouwen.

Vrouwen tempeldag 21 maart

👑Welkom magisch mooie vrouw👑,

Wij verwelkomen je in onze heilige tempel, waar jij als vrouw gevierd wordt, gezien wordt, geëerd wordt. Waar je wordt uitgenodigd om in de veilige bedding van sisterhood te verzachten, te helen en je oeroude wijsheid te laten ontwaken.

Het thema is goddelijke vrouwelijkheid en ontwaken. Wij zullen deze dag stil staan bij de lente (ostara). Het donker maakt plaats voor het licht. De natuur ontwaakt net als wij. Een tijd van groei, vruchtbaarheid, sensualiteit en seksualiteit.

Na deze dag zal je je opgeladen, gedragen en geïnspireerd voelen. Het oude donkere heeft plaats gemaakt voor het groeiende en bloeiende licht in jou. Het vuurtje in jou is weer langzaam opgestookt en de lente lacht je tegemoet.

Met deze dag dragen wij bij aan de collectieve heling van elkaar en de aarde. Wij geven samen geboorte aan een nieuwe tijdperk vol liefde en licht. Ervaar de helende kracht als vrouwen samenkomen en elkaar versterken.

"A woman on her own is magic.
Women together in a circle are a healing medicine for the world".

Deze dag bieden wij jou:
🌹 Meditatie: ontwaken en opnieuw geboren worden

🌹 Circle sharing
🌹 Werken met vrouwen orakelkaarten
🌹Tempeldans: wij nodigen de Godin in ons uit door middel van dans en geven expressie aan alles wat in ons leeft.
🌹Deep dive in sisterhood: aanraking, warme omhelzing, gedragen voelen.
🌹Ostara rituelen: vanuit het donker naar het licht, gebedsbuideltje maken.
🌹 Een tastbare en intentievolle herinnering om mee te nemen naar huis
🌹 Potluck sharing

Investering: 65 euro

Locatie: La Capella Arnhem Noord

Inclusief thee en gezonde versnaperingen. En bij interesse 3,95 korting op het orakelkaarten deck Wild Women of Mother Earth.

Meld je aan via info@ellyariella.nl

 

Thuis komen in je vrouw zijn  10 mei

 

Welkom sensuele magische vrouw,

Deze dag laat gegarandeerd je shakti energie weer volop stromen. Het is een diepe herinnering en ontwaking van jouw vrouwelijkheid. Een dag vol womb awakening en yoni bliss.

Al enthousiast? Bij ons stroomt het in ieder geval volop😊

Deze dag bundelen wij onze krachten om jullie te laten ervaren hoe fijn het is om thuis te komen in je vrouwelijkheid. Deze dag is los te volgen, maar is ook bedoeld om te kunnen proeven aan wat wij samen te bieden hebben. Vanuit onze gezamenlijke creatiekracht is namelijk iets heel moois ontstaan: 28, 29 en 30 augustus geven wij een vrouwen retreat in Drenthe: Women healing sanctuary. It’s going to be deep, magical and transforming. 

Wat bieden wij jou deze blissvolle dag:

• Shakti yoga intensive

• Een speciale womb blessing ceremony. Dit ritueel is ontwikkeld door Miranda Gray www.worldwidemoonblessing.com

• Sister circle sharing

• Werken met vrouwen orakelkaarten

• Ritueel en sisterhood

 

Investering: 69 euro

Als je aan het einde van deze dag Ja zegt tegen de helende vrouwen retraite, wordt de helft van het workshop geld afgetrokken van de retraite prijs.

Locatie: Under the tree Arnhem Zuid

Aanmelden kan via email info@ellyariella.nl. Vragen stellen kan aan ons beide: sunny@sunnyoga.nl

 

Iets over Sunny:

Mijn naam is Sunny. Ik geef yoga, vrouwencirkels en Pranic Healing. Als Shakti Priestess ligt . Shakti yoga is een yoga vorm alleen voor vrouwen waarin we ademen en bewegen vanuit yoni en hart. Een diepe, helende reis in de energie van je vrouwelijkheid in al haar facetten. Wil je meer weten over mij?

Kijk dan op www.sunnyoga.nl