Vrouwen helingsceremonie Rite of the Womb

Deze bijzondere ceremonie is voor elke vrouw die meer in contact wil komen met haar vrouwelijke kracht. De baarmoeder ( the womb) is ons krachtcentrum. Echter liggen er vaak ook overwerkte gebeurtenissen opgeslagen die ons uit onze kracht halen. Dit kan geboortetrauma zijn, onverwerkt verdriet van een miskraam, trauma door seksuele intimidatie of misbruik. Maar het kan ook overgedragen trauma zijn van moeder op dochter. Of zelfs van generaties daarvoor. Alles wat ons als vrouw angst heeft aangejaagd of diep verdriet heeft veroorzaakt. Het is nu de tijd om ons daarvan te bevrijden en onze baarmoeder te gebruiken waarvoor het bedoeld. Namelijk om te creëren en geboorte te geven aan nieuw leven.

The Rite of the Womb (Baarmoederritueel volgens Inca-shamanistische traditie) is een mooi geschenk aan jezelf, aan elkaar en aan de wereld. De Rite wordt omschreven als een geschenk voor alle vrouwen. Het is een transitie en energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, waarmee de vrouwelijke kracht wordt geactiveerd.

Wereldwijd hebben honderdduizenden vrouwen de Rite inmiddels ontvangen. Voel jij ook de roeping van dit liefdevolle helende ritueel?

Je bent van harte welkom ❤

Het programma bestaat uit:

💫 Een veilige en helende bedding van Sisterhood
💫 Womb meditatie
💫 Expressie van wat er gehoord en gezien wilt worden vanuit jouw womb. Door muziek en expressieve oefeningen
💫 Ritueel: rite of the womb ontvangen. Die je na ontvangst ook mag doorgeven.
💫 Womb blessing
💫 Werken met vrouwen orakelkaarten

Dansceremonie

Tijdens een dansceremonie gaan wij in verbinding dansen en diep zakken in ons lijf. Het is een rituele dans middag die zorgt voor een diepe herinnering en ontwaking van je ware zelf en de liefdevolle verbinding met de bron die er altijd is. Ik zeg altijd dansen is de taal van de ziel. Alles wat gezien en gehoord wil worden in jou mag tot uiting komen.

Het thema is elke keer anders, maar als voorbeeld: Unleash your Wild Woman gaat over het ervaren van je eigen oerkracht, diep wortelen en aarden en over het afschudden van lagen die je belemmeren om je ware zelf te zijn.

Ik maak gebruik van dans, het werken met de diepe verbinding van Sisterhood, rituelen en meditatie.

Het is elke keer weer magisch en krachtig!