Feminine & Masculine rising zweethut 30 Maart

 

Dit event is geboren vanuit ons verlangen om mannen en vrouwen samen te brengen. Beide hebben wij ons hart liggen bij mannen en vrouwencirkels faciliteren, maar het wordt ook tijd om meer samen te komen. Het mannelijke en het vrouwelijke staan samen immers symbool voor het kunnen voortbrengen van nieuw leven. Laten wij deze scheppingskracht gebruiken om samen te bouwen aan een nieuwe wereld.

 

Heb jij het verlangen om je mannelijke (daadkracht, hart gedragen leiderschap, focus, grenzen stellen, veilige bedding zijn) en je vrouwelijke energie (zachtheid, ontvangen kwetsbaarheid, vloeibaarheid, overgave, creatie) in balans te brengen? Verlang je na het meer kunnen ontvangen van het vrouwelijke in je leven? Verlang je naar het meer kunnen toelaten van het mannelijke in je leven? Voel je dat je een bijdrage wil leveren aan de heling in dit veld?

 

Laten wij dan met Pasen (de tijd van wedergeboorte) als mannen en vrouwen samenkomen in een cirkel. Om te delen vanuit kwetsbaarheid, om eruit te zweten wat ons individueel en collectief niet meer dient, en te vieren wat ons verbindt.

 

Deze dag is voor elke man of vrouw. In een relatie of niet.

 

Hoe ziet de dag eruit:

 

  • Verbindingsoefeningen via dans. Vanuit eerst verbinden met jezelf.
  • Samen als een tribe de zweethut opbouwen
  • Stenenceremonie met intenties.
  • Mooie, helende reinigingsceremonie; wat wil je loslaten? Wat wil je ontvangen van het mannelijke/vrouwelijke?
  • Zweethutceremonie met zang
  • Wij delen een feestelijke potluck met elkaar

 

Locatie: Vlierhof in Kleve

Tijd: 10:00-20:00

Prijs: 85 euro, als koppel 150 euro

Voel je een Ja, maar is het financieel een probleem, neem dan even contact op.