Net een heerlijke vrouwen dansavond: Celebrate the Goddess within you georganiseerd door Elly Ariella mogen ervaren! Elly dank je dat je deze avond zo mooi in elkaar hebt gezet. Ik had een avond met vrij dansen verwacht en wij hebben inderdaad heerlijk gedanst, maar het was zo veel meer.
Je hebt ons het fenomeen sisterhood laten ervaren. Dat je gesteund en gekoesterd wordt door andere vrouwen en je je veilig kunt voelen. Je bent niet alleen. Je hoeft het niet alleen te doen!
Voor het eerst heb ik me helemaal durven overgeven aan dit gevoel en te vertrouwen. Te ervaren dat kwetsbaar zijn veilig is
Liefs aan alle mooie vrouwen die er waren


Tjitske Bezema - owner Tjeebee

 

 

Zelfliefde allemaal leuk en aardig, maar hoe gaat dat lukken met al die onrust en ambitie om mijn lijf. En een hardnekkige innerlijke stem samen, samen met een gevoelige aard?? Acceptatie en zachtheid was hierdoor best een dingetje. Elly gaf in haar selflove workshop op een liefdevolle en speelse manier sturing aan hoe ik wat zachter voor mezelf kan zijn. Ik houd van dansen en dat onderdeel hielp mij dichter bij mezelf te komen en mijzelf wat minder streng te benaderen. Door meer te spelen, mijzelf rust te gunnen en te accepteren dat ik niet altijd mee hoef in het tempo van de ogeving, voel ik mij een stuk vrijer. Ik neem meer tijd om te voelen wat ik nodig heb. Kortom ik vind mijzelf een stukje liever, dank je lieverd.


Myrna van der Linden

 

Het meedoen aan het ontwikkelen van Wild Women of Mother Earth heeft mij de verbondenheid met mijzelf en anderen vrouwen gegeven. Samen voor een doel gaan. Zij aan zij met alles wat daarbij komt kijken. Elly benadert je vanuit haar zachtheid en haar liefde. Stap voor stap heeft ze mij gesteund  om mijn ware zelf te laten zien. Diepe dankbaarheid voel ik dat ze mij en de wereld een stukje mooier maakt.

 

Natalia

 

Ze zijn echt pure magie. De energie van de orakel kaarten Wild Women of Mother Earth is zacht en sterk tegelijk, de boodschappen zijn liefdevol en eerlijk. Ze brengen me altijd wat ik nodig heb, nog nooit heb ik een kaart getrokken waar ik niks mee kon. De foto’s van echte vrouwen in al hun glorieuze vrouwelijkheid brengen de kaarten heel dichtbij, maken de boodschappen en de energie voelbaar en tastbaar.

Ik bezit veel orakeldecks in allerlei soorten en maten. De meeste zijn heel etherisch, een enkele heel menselijk en aards. Wild Woman of Mother Earth is het allemaal: rauw én heilig, hoog én diep, licht én donker. Ze dagen me uit om alle kanten van mezelf te accepteren, de schaduw én en licht. Ze maken dingen niet mooier dan ze zijn, maar tegelijkertijd geven ze me de kracht die ik nodig heb om in mijzelf en mijn weg te geloven, mijn dromen te realiseren, en mijn hart te openen voor al het mooie dat Moeder Aarde ons geeft.
In de paar maanden dat ik ze heb en met ze werk, hebben ze mij veel wijsheid en inzicht geschonken. Dat ik sommige vrouwen op de kaarten persoonlijk ken maakt hun boodschappen nóg krachtiger, nog mooier, nog magischer, en brengt ze nog dichterbij. Van alle decks die ik heb is dit vanaf het moment dat ik ze in de post kreeg mijn absolute favoriet. Als ik ze zie liggen, hier thuis of ergens anders, maakt mijn hart een sprongetje.

Elly, dankjewel dat je deze magie in de wereld gebracht hebt, samen met alle mooie vrouwen die hier aan meegewerkt hebben. Ik beveel ze van harte aan, aan iedere vrouw die … nee, gewoon, aan iedere vrouw. Punt.

 

Margreet Rutgers