Ik merk dat het rebozo sluitingsritueel me rust heeft gebracht, dieper teruggebracht in mezelf, me echt  los gemaakt heeft van de man die ik in liefde los wilde laten. Dankjewel lieverd.

 

Annelies Oskam

 

Lieve Elly Ariella,

Wat een ontzettende fijne workshop ‘bevrijd je vrouwenlijn’ heb je samen met Tjitske neergezet zeg.
De groep vrouwen paste heel goed bij elkaar waardoor de fundering veilig voelde.
Jouw begeleiding en persoonlijke aandacht heeft me erg goed gedaan.
Je kennis en wijsheid over onder andere de baarmoeder en over de pijnen die je nog mee kan dragen, is niet onopgemerkt gebleven.
Ik heb veel mogen bevrijden in mezelf en in mijn voorouderlijke moeders, en daarvoor voel ik me zo dankbaar! Van pijn naar medicijn! Wauw! 🙏
Dank je wel dat je dit hebt gecreëerd, naast je prachtige kaartendeck, die ik al eerder in huis had.😍🤩

 

Veel liefs, Irma. 🥰
Praktijk Dyami.

 

 

Het meedoen aan het ontwikkelen van Wild Women of Mother Earth heeft mij de verbondenheid met mijzelf en anderen vrouwen gegeven. Samen voor een doel gaan. Zij aan zij met alles wat daarbij komt kijken. Elly benadert je vanuit haar zachtheid en haar liefde. Stap voor stap heeft ze mij gesteund  om mijn ware zelf te laten zien. Diepe dankbaarheid voel ik dat ze mij en de wereld een stukje mooier maakt.

 

Natalia

 

Ik heb diepe bewondering voor mijn sister Elly. Als geen ander weet zij hoe het is om door diepe pijn heen te gaan en daar krachtiger door te worden. Zij weet hoe het is om in vertrouwen naar het donker af te dalen en bij licht en heling uit te komen. Zij draagt compassie en zachtheid uit en haar werk is hartgedragen, kundig en vanuit ervaring.

 

Annelies Hendriks- Felting Goddess

De veilige bedding die Elly weet te creëren, met daarbij de zuivere, liefdevolle, diep-aandachtige begeleiding, heeft mij levensveranderende ervaringen gegeven.
Dankjewel Elly Ariella, voor jouw zuivere creatiekracht.

 

Lonneke Kerkhoven

Wild Woman Blueprint workshop september 2020. Wat was het fijn om dit te doen, samen met deze prachtige vrouwen samen, in verbinding met onszelf en elkaar. Ik vond het ook wel spannend....... wat als ik mijzelf niet zou herkennen in tekst en foto? Definiëren vind ik moeilijk, bij mijzelf en anderen... want je kunt nooit helemaal je héle essentie vangen. Ondanks de spanning ben ik in vertrouwen naar huis gegaan en kom mijzelf overgeven aan dat wat er zou komen.

En nu ben ik zó supertrots op "mijn"kaart: She who has become her own sunshine! Eén van mijn grootste kwaliteiten én een van mijn grootste levenslessen, zomaar op de foto gezet en in tekst gevat.  Zó bijzonder!

Met alle dank aan Elly Ariella en Anouk Pross voor deze geweldige co-created magic en aan alle sisters die mij hebben gedragen deze dag.

Dear Elly Ariella, i deeply wanted to thank you for your beautiful cards, that are so full of light, healing energy, kindness, love, clarity, deep insight and potential to help you see your lightfull inner core truth and your possibilities to live your life in abundance. I am so thankful that you created these wonderful cards that endow me with this loving guidance, when is ask for it.

Laura Schwickerarth

Miracles happen and dreams come true... the effect of your creation is unmeasurable. It is like a drop of water causing a wrinkle effect. It goes on and on. You are a blessing to womankind. So grateful tot know you and recognise you as my tribe

Marian Hartzema