Ik merk dat het rebozo sluitingsritueel me rust heeft gebracht, dieper teruggebracht in mezelf, me echt los gemaakt heeft van de man die ik los wilde laten. Dankjewel lieverd.

 

Annelies Oskam

 

Lieve Elly Ariella,

Wat een ontzettende fijne workshop ‘bevrijd je vrouwenlijn’ heb je samen met Tjitske neergezet zeg.
De groep vrouwen paste heel goed bij elkaar waardoor de fundering veilig voelde.
Jouw begeleiding en persoonlijke aandacht heeft me erg goed gedaan.
Je kennis en wijsheid over onder andere de baarmoeder en over de pijnen die je nog mee kan dragen, is niet onopgemerkt gebleven.
Ik heb veel mogen bevrijden in mezelf en in mijn voorouderlijke moeders, en daarvoor voel ik me zo dankbaar! Van pijn naar medicijn! Wauw! 🙏
Dank je wel dat je dit hebt gecreëerd, naast je prachtige kaartendeck, die ik al eerder in huis had.😍🤩

 

Veel liefs, Irma. 🥰
Praktijk Dyami.

 

 

Het meedoen aan het ontwikkelen van Wild Women of Mother Earth heeft mij de verbondenheid met mijzelf en anderen vrouwen gegeven. Samen voor een doel gaan. Zij aan zij met alles wat daarbij komt kijken. Elly benadert je vanuit haar zachtheid en haar liefde. Stap voor stap heeft ze mij gesteund  om mijn ware zelf te laten zien. Diepe dankbaarheid voel ik dat ze mij en de wereld een stukje mooier maakt.

 

Natalia

 

Ik heb diepe bewondering voor mijn sister Elly. Als geen ander weet zij hoe het is om door diepe pijn heen te gaan en daar krachtiger door te worden. Zij weet hoe het is om in vertrouwen naar het donker af te dalen en bij licht en heling uit te komen. Zij draagt compassie en zachtheid uit en haar werk is hartgedragen, kundig en vanuit ervaring.

 

Annelies Hendriks- Felting Goddess

De veilige bedding die Elly weet te creëren, met daarbij de zuivere, liefdevolle, diep-aandachtige begeleiding, heeft mij levensveranderende ervaringen gegeven.
Dankjewel Elly Ariella, voor jouw zuivere creatiekracht.

 

Lonneke Kerkhoven

Wild Woman Blueprint workshop september 2020. Wat was het fijn om dit te doen, samen met deze prachtige vrouwen samen, in verbinding met onszelf en elkaar. Ik vond het ook wel spannend....... wat als ik mijzelf niet zou herkennen in tekst en foto? Definiëren vind ik moeilijk, bij mijzelf en anderen... want je kunt nooit helemaal je héle essentie vangen. Ondanks de spanning ben ik in vertrouwen naar huis gegaan en kom mijzelf overgeven aan dat wat er zou komen.

En nu ben ik zó supertrots op "mijn"kaart: She who has become her own sunshine! Eén van mijn grootste kwaliteiten én een van mijn grootste levenslessen, zomaar op de foto gezet en in tekst gevat.  Zó bijzonder!

Met alle dank aan Elly Ariella en Anouk Pross voor deze geweldige co-created magic en aan alle sisters die mij hebben gedragen deze dag.

Zelfliefde allemaal leuk en aardig, maar hoe gaat dat lukken met al die onrust en ambitie om mijn lijf. En een hardnekkige innerlijke stem samen, samen met een gevoelige aard?? Acceptatie en zachtheid was hierdoor best een dingetje. Elly gaf in haar selflove workshop op een liefdevolle en speelse manier sturing aan hoe ik wat zachter voor mezelf kan zijn. Ik houd van dansen en dat onderdeel hielp mij dichter bij mezelf te komen en mijzelf wat minder streng te benaderen. Door meer te spelen, mijzelf rust te gunnen en te accepteren dat ik niet altijd mee hoef in het tempo van de omgeving, voel ik mij een stuk vrijer. Ik neem meer tijd om te voelen wat ik nodig heb. Kortom ik vind mijzelf een stukje liever, dank je lieverd.


Myrna van der Linden