Meer over mij

 

Op de foto hierboven stapte ik één van de eerste keren in mijn ware kracht. Toegejuicht door mijn sisters. Wow wat voelde dat goed!                                         

Voor die bewuste dag had ik al een hele weg afgelegd. Een weg vol soms zware beproevingen. Achteraf gezien weet ik dat deze beproevingen op mijn pad kwamen om mij uit te dagen mijzelf te worden. Echt mijzelf te worden, om zo mijn geschenken te kunnen gaan delen met de wereld. En jemig wat is dat eng! Want soms is jezelf kleiner maken en je aanpassen, zoveel makkelijker dan om te gaan stralen en  je ruimte in te nemen. 

Eén van de geschenken die op mijn pad is gekomen, die mij echt verder heeft geholpen is Sisterhood. Wat is dan Sisterhood? Vrouwen die samenkomen om elkaar onvoorwaardelijk te steunen en te vieren. Zonder oordelen en zonder maskers. Je bent helemaal welkom om te zijn wie jij als vrouw bent! Met al je lichte en al je donkere kanten. Sisterhood is een spiegel om in contact te komen met je ware bron; namelijk liefde! Het moment dat ik besefte dat ik het niet allemaal alleen meer hoefde te doen, toen veranderde  er wat essentieels. 

My sisters have given me the wings i needed to fly!

 

Het kan dan ook niet anders dan dat Sisterhood verweven is in mijn werk. Ik geef dit geschenk graag door aan zoveel mogelijk vrouwen! De foto hierboven heeft een nog specialere betekenis voor mij, omdat deze foto genomen is door Anouk Pross-Oosterhuis op de manifestatie project dag van het Wild Women of Mother Earth Oracle Deck. Een orakelkaartdek gecreëerd door mij in samenwerking met meer dan 60 vrouwen. Met als doel om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en te empoweren. Meer daarover kun je hier lezen.

Mijn ervaring en kennis komt voort uit het bewandelen van een intensief pad van zelfheling. Dit pad leidde mij naar het helen van de pijn in mijn vrouwenlijn die diep in mijn baarmoeder lag opgeslagen en mij belemmerde om in mijn kracht te gaan staan. Verschillende sjamanistische sessies, opleidingen en rituelen brachten mij steeds dichter bij wie ik werkelijk ben en wat ik te brengen heb op deze wereld. Mijn helende reis heeft mij doen transformeren van angstig, onzeker en niet volledig aanwezig zijn in mijn lichaam, naar thuiskomen in mijn krachtcentrum, mijn baarmoeder. Daardoor kwam ik in aanraking met mijn diep innerlijke weten en onuitputtelijke creatiekracht, waarmee ik mijzelf nu kan blijven helen en het leven van mijn dromen creëer. Dit geschenk geef ik graag door. Als ritualist en priesteres werk ik graag met rituelen en met alles wat je weer in contact kan brengen met je ware zelf en de bron van liefde die er altijd is. Als danseres breng ik je graag weer in contact met je innerlijke kind, je passie, je innerlijke vuur. Dans is voor mij een expressie van de ziel. Ook integreer ik als sjamanistisch adem practioner graag de adem in mijn werk. Adem doet leven. Adem bezit een grote helingskracht. 

We need rituals.We need community. We need to express our emotions. Or we will wander aimlessly. Out of or bodies and unconnected.

 

Als Womb keeper en womb priesteres werk ik graag met womb release & transformatie, wombblessings en rituelen  om vrouwen te herinneren aan hun wilde oerkracht, wijsheid en ze te initiëren in de spirituele kracht en wijsheid die onze natuurlijke cyclus ons biedt. Ik begeleid vrouwen graag om steeds weer een laagje dieper te zakken in hun creatie- en transformatiekracht. Om thuis te komen in ons vrouwelijk vermogen om in overgave te verblijven en telkens opnieuw geboren te worden in de meest waarachtige versie van ons diepste zijn. Voor mij is er niks mooiers dan een vrouw aanschouwen die ontwaakt in haar ware natuurlijke vrouwenkracht.

Ik wil de wereld een stukje beter maken door community en rituelen terug te brengen naar de mensen. Zodat wij weer bezield in het leven mogen staan en ons weer verbonden mogen gaan voelen met Moeder Aarde en elkaar.

 

Kom met mij mee op reis sister. Je hoeft het niet alleen te doen. Wij doen het samen.

 

Love and blessings,

 

Elly Ariella