Meer over mij

Mijn pad leidde mij naar het helen van de pijn in mijn vrouwenlijn die diep in mijn baarmoeder lag opgeslagen en mij belemmerde om in mijn kracht te gaan staan. Verschillende sjamanistische sessies, opleidingen en rituelen brachten mij steeds dichter bij wie ik werkelijk ben en wat ik te brengen heb op deze wereld. Mijn helende reis heeft mij doen transformeren van angstig, onzeker en niet volledig aanwezig zijn in mijn lichaam, naar thuiskomen in mijn krachtcentrum, mijn baarmoeder. Daardoor kwam ik in aanraking met mijn diep innerlijke weten en onuitputtelijke creatiekracht, waarmee ik mijzelf nu kan blijven helen en het leven van mijn dromen creëer. Dit geschenk geef ik graag door.

Eén van de medicijnen die op mijn pad is gekomen, die mij echt verder heeft geholpen is Sisterhood. Wat is dan Sisterhood? Vrouwen die samenkomen om elkaar onvoorwaardelijk te steunen en te vieren. Zonder oordelen en zonder maskers. Je bent helemaal welkom om te zijn wie jij als vrouw bent! Met al je lichte en al je donkere kanten. Sisterhood is een spiegel om in contact te komen met je ware bron; namelijk liefde! Het moment dat ik besefte dat ik het niet allemaal alleen meer hoefde te doen, toen veranderde  er wat essentieels. Zo is uiteindelijk mijn ziel creatie: Wild Women of Mother Earth geboren. Gecreëerd is samenwerking met meer dan 60 vrouwen. En ze reist nu mee in velen vrouwencirkels in binnen- en buitenland.

Het kan dan ook niet anders dan dat Sisterhood verweven is in mijn werk. Ik geef dit medicijn graag door aan zoveel mogelijk vrouwen! 

My sisters have given me the wings i needed to fly!

 

 

Als priesteres werk ik graag met rituelen en met alles wat je weer in contact kan brengen met je ware zelf en de bron van liefde die er altijd is. Als danseres breng ik je graag weer in contact met je innerlijke kind, je passie, je innerlijke vuur. Dans is voor mij een expressie van de ziel. Ook integreer ik als sjamanistisch adem practioner graag de adem in mijn werk. Adem doet leven. Adem bezit een grote helingskracht. 

We need rituals.We need community. We need to express our emotions. Or we will wander aimlessly. Out of or bodies and unconnected.

 

 

Als Womb keeper werk ik graag met womb release & transformatie, womb blessings en rituelen om vrouwen te herinneren hoe magisch ze zijn. Ik herinner ze graag aan de spirituele kracht en wijsheid die onze natuurlijke cyclus ons biedt. Ik begeleid vrouwen om steeds weer een laagje dieper te zakken in hun creatie- en transformatiekracht. Om thuis te komen in ons vrouwelijk vermogen om in overgave te verblijven en telkens opnieuw geboren te worden in de meest waarachtige versie van ons diepste zijn. Voor mij is er niks mooiers dan een vrouw aanschouwen die ontwaakt in haar ware natuurlijke vrouwenkracht.

Ik wil de wereld een stukje beter maken door community en rituelen terug te brengen naar de mensen. Zodat wij weer bezield in het leven mogen staan en ons weer verbonden mogen gaan voelen met Moeder Aarde en elkaar.

 

Kom met mij mee op reis sister. Je hoeft het niet alleen te doen. Wij doen het SAMEN.