Agua di Florida 9 juli in Heelsum

is een sjamanistisch bloemen en kruiden “water” dat wordt gebruikt om jezelf, iemand anders of een voorwerp energetisch te reinigen. Het kan je helpen blokkades te laten doorstromen en los te laten wat je vast houdt in je energetisch veld. Je kunt het gebruiken

voor bescherming tegen negatieve energie, schoonmaken van je altaar, voor healing en blessing. Gebruik het in je rituelen om je intenties te bekrachtigen.

 

Het traditionele recept komt uit Latijns Amerika en wordt alleen gemaakt door vrouwen en aan vrouwen overgedragen in een rituele liefdevolle setting. Magisch en krachtig!

 

RITUELE BEREIDING VAN AGUA DI FLORIDA

In een mooie ruimtelijke ruimte in Arnhem komen we samen. We begeleiden je stap voor stap in het bereiden van jouw eigen unieke Agua di Florida. We gebruiken verse bloemen en kruiden uit het seizoen die we zelf meenemen. Er zijn (geheime) ingrediënten die door ons worden verzorgd. Onze Agua di Florida zal gevuld worden met onze intenties en energie zodat het een krachtig en uniek medicijn wordt.

De dag zal gevuld zijn met sisterhood, kruidenmagie en overvloed. We blessen Moeder Aarde en haar gaven. We eren onze vrouwelijke energie, de kracht die we in onze baarmoeder en ons hart dragen, en alle vrouwen die ons voor zijn gegaan op het sacred pad. Aan het einde van de dag vieren we onze zelfgemaakte Agua di Florida!

WAT NEEM JE MEE

Een mooie glazen fles (halve liter / liter) met een luchtdichte dop en een wijde opening om jouw Agua di Florida in te maken en te bewaren. Je krijgt van ons per mail een lijst met de ingrediënten die je zelf meeneemt voor de bereiding.

Met liefdevolle dank aan Deva Yama die het aan ons heeft overgedragen.

Locatie Arnhem

Tijd: 10 tot 17 uur

85 euro

Aanmelden via mijn sister: info@feltinggoddess.com

Your Wild Woman blueprint  10 September 2022

 

🔥Welkom Wild Woman!🔥

 

Wie ben jij werkelijk onder alle beperkende overtuigingen? Wat is jouw ware kracht/ jouw medicijn, jouw gift?

 

Welke wilde authentieke vrouw/ priestess/ godin in jou wil gehoord en gezien worden?

 

Dit is jou kans om haar te vinden en blijvend te herinneren.

 

Tijdens deze workshop gaan wij in een prachtige bosrijke omgeving in de omhullende energie van een tipi op zoek naar dat magische/ goddelijke onwrikbare deel in jou. Voorbij alle lagen en verhalen. En wij leggen haar voor altijd vast om nooit meer te vergeten door middel van een Wild Woman fotoshoot in de natuur. En als kers op de taart creëren wij jou eigen Wild Women of Mother Earth orakel kaart. Die je zelf aan je kaartdendek kan toevoegen.

 

Onze wild gifts aan jou deze dag:

 

- een wild woman fotoshoot twv 99 euro inclusief 1 digitale foto

- je foto verwerkt in de layout van het Wild Women of Mother Earth orakelkaarten deck. Deze kan je dan zelf toevoegen.

- optioneel: je ontvangt na de workshop een energetisch afgestemde tekst die hoort bij jouw orakelkaart. Deze kun je bij bestellen voor maar €15,00.

- je eigen wild woman blueprint gecreëerd met je sisters op papier: wie ben jij werkelijk, wat is jouw gift?

- sisterhood

- oefeningen om je intuïtie te versterken en te gebruiken.

- dans en meditatie

- potluck

Locatie: Aardewerkplaats, Brummen

 

Tijd: 10:00 tot 17:00

 

Investering: 125 euro. Inclusief thee en gezonde versnaperingen. Een Wild Woman foto, je wild woman blueprint en als optie je eigen orakelkaart.

 

Aanmelden kan hier