Agua di Florida voorjaar 2022 (nog te plannen) in Arnhem

is een sjamanistisch bloemen en kruiden “water” dat wordt gebruikt om jezelf, iemand anders of een voorwerp energetisch te reinigen. Het kan je helpen blokkades te laten doorstromen en los te laten wat je vast houdt in je energetisch veld. Je kunt het gebruiken

voor bescherming tegen negatieve energie, schoonmaken van je altaar, voor healing en blessing. Gebruik het in je rituelen om je intenties te bekrachtigen.

 

Het traditionele recept komt uit Latijns Amerika en wordt alleen gemaakt door vrouwen en aan vrouwen overgedragen in een rituele liefdevolle setting. Magisch en krachtig!

 

RITUELE BEREIDING VAN AGUA DI FLORIDA

In een mooie ruimtelijke ruimte in Arnhem komen we samen. We begeleiden je stap voor stap in het bereiden van jouw eigen unieke Agua di Florida. We gebruiken verse bloemen en kruiden uit het seizoen die we zelf meenemen. Er zijn (geheime) ingrediënten die door ons worden verzorgd. Onze Agua di Florida zal gevuld worden met onze intenties en energie zodat het een krachtig en uniek medicijn wordt.

De dag zal gevuld zijn met sisterhood, kruidenmagie en overvloed. We blessen Moeder Aarde en haar gaven. We eren onze vrouwelijke energie, de kracht die we in onze baarmoeder en ons hart dragen, en alle vrouwen die ons voor zijn gegaan op het sacred pad. Aan het einde van de dag vieren we onze zelfgemaakte Agua di Florida!

WAT NEEM JE MEE

Een mooie glazen fles (halve liter / liter) met een luchtdichte dop en een wijde opening om jouw Agua di Florida in te maken en te bewaren. Je krijgt van ons per mail een lijst met de ingrediënten die je zelf meeneemt voor de bereiding.

Met liefdevolle dank aan Deva Yama die het aan ons heeft overgedragen.

Locatie Arnhem

Tijd: 10 tot 17 uur

85 euro

Aanmelden via mijn sister: info@feltinggoddess.com

Your Wild Woman blueprint voorjaar 2022

 

🔥Welkom Wild Woman!🔥

 

Wie ben jij werkelijk onder alle beperkende overtuigingen? Wat is jouw ware kracht/ jouw medicijn, jouw gift?

 

Welke wilde authentieke vrouw/ priestess/ godin in jou wil gehoord en gezien worden?

 

Dit is jou kans om haar te vinden en blijvend te herinneren.

 

Tijdens deze workshop gaan wij in een prachtige bosrijke omgeving in de omhullende energie van een tipi op zoek naar dat magische/ goddelijke onwrikbare deel in jou. Voorbij alle lagen en verhalen. En wij leggen haar voor altijd vast om nooit meer te vergeten door middel van een Wild Woman fotoshoot in de natuur. En als kers op de taart creëren wij jou eigen Wild Women of Mother Earth orakel kaart. Die je zelf aan je kaartdendek kan toevoegen.

 

Onze wild gifts aan jou deze dag:

 

- een wild woman fotoshoot twv 99 euro inclusief 1 digitale foto

- je foto verwerkt in de layout van het Wild Women of Mother Earth orakelkaarten deck. Deze kan je dan zelf toevoegen.

- optioneel: je ontvangt na de workshop een energetisch afgestemde tekst die hoort bij jouw orakelkaart. Deze kun je bij bestellen voor maar €12,50.

- je eigen wild woman blueprint gecreëerd met je sisters op papier: wie ben jij werkelijk, wat is jouw gift?

- sisterhood

- oefeningen om je intuïtie te versterken en te gebruiken.

- dans en meditatie

- potluck

Locatie: Aardewerkplaats, Brummen

 

Tijd: 10:00 tot 17:00

 

Investering: 125 euro. Inclusief thee en gezonde versnaperingen. Een Wild Woman foto, je wild woman blueprint en als optie je eigen orakelkaart.

 

Aanmelden kan hier

 

Thuiskomen in je Vrouw Zijn 

 

Voel je de roep om meer contact te maken met jouw Vrouw Zijn?

Wil je jouw vrouwelijkheid een plek geven als bron van kracht in je dagelijkse leven?

Hoor je de fluistering diep vanbinnen die jou vertelt dat jij als vrouw juist NU zo nodig bent om te ontwaken in al je authentieke (creatie)kracht, helende wijsheid, zachtheid, schoonheid en wilde sensualiteit?

Wil jij volop JA zeggen tegen:

Het ontwaken van jouw vrouwelijke magie en wijsheid
Het genieten van jouw sensualiteit
Het leren eren en in balans leven met jouw unieke cyclische vrouwelijke ritme
Je vrouwenlichaam leren omarmen en liefhebben
(Meer) leren luisteren en opvolgen van je onderbuik gevoel/ je wombspace
Je kwetsbaarheid transformeren naar kracht
De wonden en overtuigingen van jouw vrouw zijn onder ogen komen en transformeren
Een veilige bedding in jezelf gaan ervaren
Leren zakken in overgave, zachtheid en je openen om te kunnen ontvangen
Een diepe verbinding ervaren met jezelf en andere vrouwen
Je Shakti energie (feminine levensenergie) leren voelen om van hieruit te creëren en manifesteren

Dan nemen ik en Sunny je graag mee op reis. Een reis waarin je mag spiralen diep naar binnen. Gesteund door de veilige bedding van sisterhood. Elke vrouw is uniek en mag de natuurlijke flow van haar ontwikkeling volgen. Op haar tempo. Luisterend naar haar eigen wijsheid.

Neem de stap die nu bij je past op jouw unieke ontwikkelingspad.

 

Lange tijd konden vrouwen hun volledige potentieel niet uitdragen door onderdrukking, machtsverhoudingen en/of geloof. Ook vandaag de dag kunnen de media en onze prestatiemaatschappij ons belemmeren om als vrouw in balans te blijven en ons volledige Vrouw Zijn te leven en te omarmen. Met zelfvertrouwen en plezier.

Maar NU is het de hoogste tijd. Het is tijd voor ons vrouwen om thuis te komen. In onszelf, in ons bekken, in onze zachte kracht!! Let's change the game for good.

Thema’s die aan bod komen tijdens onze workshops en trainingen:

Wat is vrouwelijkheid voor jou, en wat betekent hierin thuiskomen voor jou?
De cyclische natuur van de vrouw
Masculiene en feminiene polariteiten verkennen en bewust kiezen wanneer in de masculiene of feminiene energie te stappen
Dieperliggende patronen en overtuigingen herkennen en leren transformeren
Kwetsbaarheid transformeren in kracht
Body shame overwinnen
Sensualiteit en plezier beleven

Met welke technieken en rituelen werken wij tijdens onze workshops/ trainingen:

Selfcare en release technieken door middel van Shakti yoga en tantrische oefeningen
Praktische oefeningen en kleine rituelen om mee te oefenen en te integreren in je dagelijkse leven
Ademwerk
De spiegel en warme bedding van sisterhood
Womb Healing, womb blessing.
Vuurritueel; het oude achter je laten
Tempeldans & dansexpressie
Sjamanistische drumreis
Midzomerviering
Rituelen in de natuur, zoals bij water, een stenencirkel, labyrinth etc

Data & locaties

Basismodule 30 oktober in Arnhem

 

Thuiskomen in je Vrouw Zijn: Womb Release & transformatie

Wil je jouw vrouwelijkheid een plek geven als bron van kracht in je dagelijkse leven?

Dan nodigen wij je uit om af te dalen van je hoofd naar je bekken. Om het gebied van je vrouwelijke krachtbron energetisch op te schonen. Zodat je jouw innerlijke grond weer stevig kan voelen. En vanuit daar je op een gezonde manier kan verbinden met de buitenwereld.

De baarmoeder (the womb) is ons krachtcentrum. Echter is het ook een plek waar wij gemakkelijk onverwerkte gebeurtenissen en emoties opslaan, die ons uit onze kracht halen.

Moeilijke emoties ervaren wij dikwijls als ongemakkelijk en iets wat wij liever uit de weg gaan. Door ons niet te verbinden met het donker in ons, sluiten wij ons af voor onze ware vrouwelijke kracht. De vruchtbaarheid en de belofte van transformatie die in onze donkere baarmoeder verscholen ligt.

In deze workshop ervaar je hoe je door middel van het omarmen van je donkere stukken en release technieken je eigen leven voortdurend kunt blijven helen en transformeren. Het zal je helpen je leven te creëren, vanuit je diepste essentie.

Thuiskomen in je Vrouw Zijn: Sensualiteit & zelfliefde

Wil je jouw vrouwelijkheid een plek geven als bron van kracht in je dagelijkse leven?Je vrouwenlichaam leren eren, omarmen en liefhebben? Jezelf de zorg geven die je werkelijk nodig hebt?

Dan is deze juicy zintuigen strelende workshop echt wat voor jou.

In deze workshop ervaar je hoe je door verschillende practices plezier en levensvreugde kunt ontdekken en zonder schaamte kunt genieten van je lichaam.

We beoefenen technieken om de onschuldige verbinding met de zintuigen te herstellen, die ons in het hier en nu terug kan brengen. Om sensualiteit weer toegankelijk te maken als een weg naar binnen, naar onszelf, een graadmeter van hoe het met ons is. Om sensualiteit niet te zien als doel om een ander te pleasen.

Ontdek door welk zintuig jouw innerlijk vuur helemaal wordt aangewakkerd. Sta jezelf toe om voluit te genieten van jezelf!

Wil je meer support om de inzichten in je dagelijkse leven te integreren? Volg dan elke maandagavond de online Shakti Yoga les van Sunny om nog dieper in je bekken te zakken en je te verbinden met de energie van je hart. (5 lessen: €35, losse les €9)

Investering:

Gaat jouw Shakti energie hier sneller van stromen? Volg dan dit gevoel en zeg JA tegen deze helende en empowerment ervaring. 

Individuele modules: basismodule €75, tempelavond €49

Inschrijven kan via www.ellyariella.nl/ webshop

Inschrijven voor Shakti Yoga of meer info over Sunny kan via www.sunnyoga.nl