Until midwinter you can get a wild discount on the Wild Women oracle deck. Fill in WILDDARKDISCOUNT for 25% discount :)

Womb medicine path okt 2023- April 2024. 

( If you need information in English, please contact me)

 

Do you feel the call in the depth of your WOMB?

Are you ready to dive deep in your WOMB MEDICINE, your WOMB WISDOM & CREATION POWER?

Let’s give BIRTH to a new world where love rules 🌀🌍❤️

Voor vrouwen die er klaar voor zijn om:

• dieper te zakken in hun magische vrouwelijkheid, hun veilige bekken en hun krachtige wombspace.

• hun unieke medicijn(gave) te ontdekken, te verdiepen en uit te dragen.

• te leven en te creëren vanuit hun vrouwelijke cyclische natuur.  

• hun vrouwelijke creatie kracht krachtig(er) te laten stromen om zo geboorte te kunnen geven aan een nieuwe wereld. En het leven van hun wildste dromen te creëren.

• hun baarmoeder wond(en) willen transformeren naar het goud wat in het donker verscholen ligt. Van pijn naar medicijn. 

 • een diepe herkenning voelen bij de woorden:  medicijn vrouw, priesteres, hoedster van de aarde, sjamanen vrouw, heler, change bringer, genezer, kruidenvrouw, heks.

• om zichzelf en hun missie meer wortels en aarding te geven. Zodat je stevig kan staan voor wie je werkelijk bent en naar je toe kan trekken waar je naar verlangt.

• om de sisterhood wond te transformeren. In plaats van alles alleen te willen doen, naar het samen doen. In plaats van competitie naar krachtige liefdevolle co-creaties.

• kennis willen opdoen van diepe helende vrouwen rituelen & oeroude wijsheden over Vrouw Zijn.

Deze training is erg krachtig, doordat ik co-creër met een aantal wijze sisters en hun krachtige medicijn. 

"Mijn verlangen was om mijn diepste vrouwelijkheid te ontmoeten.Omhuld door moeder Aarde en sisters brak ik door oude schillen heen. Om daarna een pure stroom van licht, liefde en vrede door mij heen te voelen stromen in al zijn zachtheid en wildheid. Ahma"!

 

Elly Brugge

 

1e weekend WOMB & YONI cleansing and honouring  14 & 15 oktober 2023 Gaastmeer

Locatie: www.hetgoedeleveninpraktijk.nl 

Investering los weekend 333 euro. Inclusief overnachting in een blokhut, good food, yoni steam kruiden& yoni steam journal, moxa & castor olie, blue lotus thee.

 

Het eerste weekend staat in teken van womb & yoni heling, reiniging en het herstellen van de sacredness van onze vrouwelijkheid. In oktober naderen wij de periode van Samhain. Een mooi periode om naar binnen te keren en af te dalen. Het donker van onze baarmoeders in. Samhain is ook de tijd van contact maken met je voorouders, je roots. Wat ligt er opgeslagen in jouw baarmoeder? 

Veel vrouwen ervaren ongemakken tijdens hun cyclus en menstruatie. en ervaren remmingen in het volledig omarmen van hun vrouwelijke sensualiteit en seksualiteit. Vrouw zijn kan dan aanvoelen als zwaar en beladen. Het kan zelfs voelen als lijden.

Veel van deze ongemakken zijn gekoppeld aan opgeslagen energetische trauma's in onze baarmoeders en yoni's.

Tijdens dit weekend duiken wij in oeroude kennis en velen rituelen om jezelf te helen, telkens weer een laag dieper te transformeren en om goed voor jouw vrouw zijn te zorgen. Sacred selfcare is everything! Zodat Vrouw Zijn weer een genot wordt, zodat elke vrouw weer kan gaan stromen en stralen vanuit haar onuitputbare magische bron. Dit weekend geeft je ook gelijk de kans om na de training (als dat zo voelt) zelf mooie, krachtige rituelen door te geven aan vrouwen. Je wordt o.a opgeleid tot yoni steam practioner & ik geef het krachtige ritueel rite of the womb met wombblessing door( dit ritueel kun je oneindig vaak ontvangen, steeds weer een laag dieper).  Je ontvangt een hand out om rite of the womb door te geven en een yoni journal. Tevens leer ik je diverse andere Womb healing methodes( Moxa & castor olie)

Tijdens dit weekend werk ik samen met Marieke Numananja. Zij is yoga docent, transformatie en opstellingstherapeut. Het medicijn wat ze dit weekend met ons gaat delen is haar kennis van kruiden, yoni & womb healing. Marieke is gecertificeerd yoni steam begeleider. Ze begeleid inmiddels velen vrouwen in helende yoni steam rituelen en ze leidt vrouwen op als practioner, zodat dit heilige ritueel weer haar plek mag gaan innemen. Marieke staat o.a op Lorelei en geeft trainingen in binnen- en buitenland.

Kijk voor meer info over Marieke op haar website: www.innerlicht-transformatie.nl

 

 

2e weekend Deep into the womb we go  11 & 12 november 2023 Kleve

Investering los weekend €333. Inclusief 1 uitgebreide maaltijd & ontbijt, zweethut en overnachting (op basis van 2pers kamer)

Locatie: www.vlierhof.org

Het tweede weekend staat in teken van nog dieper het donker van je baarmoeder in reizen, de diepe verbinding met Moeder Aarde voelen, Thuis komen in de veiligheid van jouw schoot, jouw womb.

 In de donkere baarmoeder liggen schatten op jou te wachten. Wij reizen het donker, de baarmoeder van Moeder aarde in (de zweethut) om contact te maken met jouw medicijn. Wij geven haar een stem en geluid. 

Wij werken dit weekend ook met het helen & de wijsheid van je vrouwenlijn. 

Je wordt diep ingewijd in de vrouwelijke mysteriën door een maan bloed ritueel ( eren en helen van je natuurlijke cyclus )

Dit weekend werk ik samen met Neona Yvonne en haar medicijn.

 

Neona is Maanpriesteres, ademcoach, watergietster, hoedster van de rode tent en holistisch bekkenbodem therapeut.


"Nu ik de weg ken die leidt naar het écht openen van mijzelf als vrouw en het écht kunnen ontvangen van mijn vrouwelijkheid, wens ik dit ook andere vrouwen toe. Met veel liefde neem ik je mee op reis!".

Samen gaan wij jullie dit weekend meenemen op reis, in de zweethut: De baarmoeder van Moeder Aarde. Ook zullen wij werken met de kracht van ademwerk. Twee helende manieren om je pijn te transformeren naar medicijn. Om dat wat mag sterven te transformeren, zodat een krachtige wedergeboorte mogelijk wordt.

 Ik en Neona zijn dol op rituelen, dus het weekend wordt één prachtige transformerende ceremonie.

 

3e weekend Juicy, magnetic, creation and manifestation 3 &4 februari Brummen

Locatie: www.ohanawellbeing.nl

€333 inclusief overnachting. Op basis van 2 pers kamer. We delen 1x potluck en voor de rest is eten inclusief.

Dit weekend staat in teken van Imbolc. Het licht keert langzaam terug. Onder de donkere aarde komt de natuur weer tot leven. De ideale tijd om ons vanuit het donker te verbinden met onze creatiekracht, die stroomt vanuit onze seksuele energie. Wij leren onze magische, magnetische aantrekkingskracht in te zetten om onze wildste verlangens te kunnen manifesteren.

Dit weekend werk ik samen met Dayenne Dijkland en haar medicijn

 

Dayenne is een artiest op het gebied van sensuele & seksuele expressie. She likes it dark & erotic!  Ze geeft .o.a. lessen en optredens in Burlesque, Bellydance, sensual lapdance & art of seduction

Dit weekend gaan wij jullie samen meenemen in het helen en spelen met onze seksualiteit, levensenergie en creatiestroom. Are you ready to fully show yourself as a woman? This weekend is going to be spicy and full of erotic magic!

 

4e weekend surrender, feminine flow & rebirth 08-03 t/m 10-03 ( 2 overnachtingen)

Locatie:  Beide in Pijnnacker: Sauna Centre Du lac en overnachting in een grote woonboerderij in het groen en vlak bij zee (via airbnb)

De laatste midweek duiken wij diep in onze vrouwelijkheid. Het is de periode van Ostara ( spring equinox). Een mooie tijd om opnieuw geboren te worden in het water, gedragen door je sisters. Je mag verzachten, je overgeven aan alles wat er is, je mag ontvangen en opnieuw geboren worden, telkens weer.

Dit weekend werk ik samen met Joy Kailani

.

Dit weekend gaan wij samen een krachtig, helend water veld neerzetten. Wij werken o.a. met rebirthing, waterflow technieken en bijzondere rituelen. Ook gaan wij elkaar eren en vieren in onze vrouwelijkheid. Na dit weekend ben je er klaar voor om je medicijn (nog krachtiger) in de wereld geboren te laten worden.

 

10 t/m 14 april een 4 daagse diepe womb initiatie reis naar Ierland. Los te boeken i.c.m tenminste 1 Womb weekend

Met in ieder geval:

 •  Een magische locatie in de natuur, met zee, oerbos en jacuzzi's.
 •  Wij bezoeken Killarney national park en doen daar een krachtig womb cave ritueel
 •  Wij bezoeken een stone circle en doen daar een lineage ritueel
 •  Wij doen een inwijding/ cleansing ritueel bij een waterval

De training is gecreëerd als een krachtig geheel, maar kan ook in losse delen worden gevolgd. Het is een cyclus van telkens sterven(loslaten wat niet meer dient) en opnieuw geboren worden als de mooie vrouw die je bent, nog wijzer, authentieker en vrijer dan daarvoor.

Waar bevind jij je nu in de cyclus van jouw leven? Spiraal je met mij mee?

Investering:

Los weekend: €333 (m.u.v. van de 4e midweek die is €475) inclusief overnachting & de meeste maaltijden. Soms met potluck.

Gehele training €1999 ( nu nog 2 weekenden en dus €1333) inclusief Ierland

Ierland los te boeken icm tenminste 1 weekend€ 575 ( eten, accommodatie en vervoer nog niet inbegrepen)

Gespreide betaling mogelijk  7x €238

Als je de gehele training volgt krijg je:

 • 4x live 2 daagse, inclusief overnachting, in de meeste gevallen inclusief eten( soms gecombineerd met potluck)
 • Een 4 daagse diepe womb initiatie reis naar Ierland  ( zie voor meer info Ireland Womb Medicine Retreat 2023). Inbegrepen vier dagen van mijn begeleiding t.w.v €575. Niet inbegrepen: je vervoer naar Ierland, het vervoer in Ierland, locatie & eten. 
 • Het proeven van 5 verschillende krachtvrouwen en hun medicijn 
 • Een online midwinter ritueel
 •  Je wordt opgeleid tot yoni steam practioner &  ontvangt een Handout om rite of the womb door te geven/ yoni steamkruiden en yoni steam boek
 • online supportgroep vol met wekelijkse inspiratie, integratieopdrachten en rituelen 
 • maandelijkse incheck momenten online & kennismaking met Shakti yoga
 • Voel je een JA? Neem dan eerst contact met mij op voor een kennismaking. Schrijf je daarna in via de Webshop

Wild Woman Blueprint workshop 20 Augustus 2023

 

In mei 2023 is de tweede druk van het Wild Women of Mother Earth oracle deck uit gekomen! Omdat te vieren organiseren ik en Anouk toch op velen verzoek weer een Wild Woman blueprint.

Wie ben jij werkelijk onder alle beperkende overtuigingen? Wat is jouw ware kracht/ jouw medicijn, jouw gift?

Welke wilde authentieke vrouw/ priestess/ godin in jou wil gehoord en gezien worden?

Dit is jou kans om haar te vinden en blijvend te herinneren.

Tijdens deze workshop gaan wij in een bosrijke omgeving op zoek naar dat magische/ goddelijke onwrikbare deel in jou. Voorbij alle lagen en verhalen. En wij leggen haar voor altijd vast om nooit meer te vergeten door middel van een Wild Woman fotoshoot in de natuur. En als kers op de taart is het een optie om jouw eigen Wild Women of Mother Earth orakelkaart te laten maken. Die je zelf aan je kaartdendek kan toevoegen.

Onze wild gifts aan jou deze dag:

- een wild woman fotoshoot met veel prachtige unieke foto's t.w.v.€99 euro. Inclusief 1 digitale foto & je digitale eigen wild woman oracle card.
- je eigen wild woman blueprint gecreëerd met je sisters op papier: wie ben jij werkelijk, wat is jouw gift?
- afgestemd ritueel
- sisterhood
- wild woman helende reis en dans
- een energetisch afgestemde tekst die hoort bij jouw orakelkaart.. Na te bestellen voor €25,00

Investering: 125 euro. Inclusief thee en gezonde versnaperingen.

 

Anouk Pross

Anouk is een ervaren fotograve met meer dan 10 jaar ervaring. Ze heeft bijna alle foto's gemaakt voor het Wild Women of Mother Earth deck.

Ze is met name gespecialiseerd in het fotograferen van vrouwen en de kracht van sisterhood. Al jaren legt ze transformerende en magische momenten vast op verschillende festivals en empowerende vrouwenworkshops in binnen en buitenland. En niet te vergeten is ze hoofd fotografe van het deck Wild Women of Mother Earth.

Haar missie is om de schoonheidsstandaard die ons door de maatschappij wordt opgelegd te doorbreken. Ze geeft vrouwen graag de kans hun eigen kracht en waarde weer te herinneren.Vrouwen zijn er in alle soorten en maten en allen bezitten ze hun eigen unieke schoonheid.

Voor meer info over Anouk en haar prachtige Goddess photography foto's kijk op:
www.anoukpross.nl